Skip to main content

Eco-1 Bioenergi AS er en av Norges fremste spesialister på fornybar diesel og biofyringsolje. Selskapet er eid av AS Green Cube Innovation. Vi holder til i Filipstadveien 7 i Oslo.

Eco-1 leverer fornybar diesel og biofyringsolje. Vår fornybare diesel brukes blant annet på personbil, buss, lastebil, ferge og båt, samt på anleggsplasser og i landbruket. Vår fornybare diesel kan fylles på stasjonene våre, for stasjonsoversikt se her. Fornybar biofyringsolje kutter lokale utslipp og er en utmerket erstatter for fossil fyringsolje. Biofyringsolje er tillatt også etter at forbudet mot fossil fyringsolje trer i kraft 1.januar 2020.

Vi er en klimabevisst organisasjon og er stolte av å kunne tilby fornybare erstatninger til fossil diesel og fossil fyringsolje. Alle våre produkter er sertifisert, det vil si at de har en påvist klimanytte. Dette kan du lese med om her.

Som bedrift har vi som målsetning å være en pålitelig og profesjonell aktør – kundene våre skal være sikre på at leveranser kommer til avtalt tid.

Følg oss gjerne på Facebook og nyhetsbrev (meld deg på nederst på siden) for å holde deg oppdatert på de nyeste nyhetene!