Skip to main content

Er 2G Polar godkjent for bruk på alle i dieselbiler?
2G Polar oppfyller kravene i den tekniske standarden (EN15940) – en strengere standard enn den for fossil diesel (EN590). Likevel er det kun PSA-gruppen, som produserer blant annet Peugeot og Citroën, som har godkjent 2G Polar på sine personbiler i Europa. Alle bilprodusenter følger utviklingen innen drivstoff og gjør tiltak for lavere utslipp og lavere klimapåvirkning. Overgangen til et miljøvennlig og rent drivstoff er en løsning som kommer.

2G Polar oppfyller den tekniske spesifikasjonen ASTM D975, og er dermed automatisk godkjent for alle dieselmotorer i USA og Canada. 2G Polar er også godkjent for bruk på tunge kjøretøyer, busser, traktorer, anleggsmaskiner og lastebiler.

Hva er fornybar diesel (2G Polar)?
Fornybar diesel (2G Polar) er et 2. generasjons biodiesel og kan i motsetning til 1. generasjons biodiesel benyttes på alle dieselmotorer. 2G Polar fremstilles av biomasse og er kjemisk sett et mye renere produkt en fossil diesel.

Hvor mange 2G Polar-stasjoner har dere?
Oppdatert oversikt over vårt stasjonsnettverk finner du her. Vi utvider stasjonsnettverket vårt kontinuerlig – forhåpentligvis kommer vi til et sted nærmere deg snart.

Hva er literprisen for 2G Polar?
Listeprisen varierer med prisingen i energimarkedet. Vi forsøker å holde jevn pris gjennom uka. Både med tanke på produktkvalitet og miljøkvalitet er vår påstand at du får mest for pengene ved å velge 2G Polar.

Hvilken dag er det billigst å fylle?
Vi har stabile priser gjennom uken, slik at du kan fylle når du passerer stasjonene våre uavhengig av tidspunkt.

Når er stasjonene deres åpne?
Våre stasjoner er døgnåpne – du kan fylle når det passer best for deg selv!

Hvilke betalingsløsninger har dere på stasjonene deres?
Våre stasjoner aksepterer MasterCard, Visa og Bankaxept.