Skip to main content

Eco-1 vinner anbudskonkurranse om levering av BFO til Eidsiva Bioenergi

By 22. august 2009Nyheter

Eidsiva Bioenergi valgte Eco-1 som leverandør av biofyringsolje i sitt prosjekt på Børstad i Hamar. Anlegget kan levere totalt 20 MW effekt basert på biofyringsolje. Dette kommer som et tillegg til en fliskjel på 5MW.

Ved etter vil Hamar få varme som er 100% fornybar.

Eco-1 er stolte av avtalen med Eidsiva Bioenergi. Selskapet vil ved denne avtalen, i tillegg til nåværende leveranser,  være det største selskapet på biofyringsolje i Norge. Tankanlegg  i Brumunddal vil få optimal utnyttelse, og sikre nødvendig nærlager til Eidsiva dersom biofyringsoljebehovet blir stort denne vinteren.

Geir H Ingeborgrud, daglig leder Eco-1

«Dette er et viktig signal fra en av de ledende varmeleverandørene på Østlandet«, sier daglig leder Geir H Ingeborgrud. «Eidsivas ambisjon er 1 TWh bioenergi i Innlandet. Ved bruk av biofyringsolje vil de kunne oppnå 100% fornybar energi i sin varmeproduksjon. Flis leverer effekt til grunnlast, og biofyringsolje vil være reserve og spisslast. Eco-1 vil jobbe hardt for å være Eidsiva Bioenergis partner i videre arbeid mot å nå 100% fornybar energi og 1 TWh bioenergi totalt.»

Eco-1 Bioenergi AS

Author Eco-1 Bioenergi AS

More posts by Eco-1 Bioenergi AS